|
19.11.2020, 00:15
|
|
Свой
Провел(а) на форуме: 3 д 4 ч 55 мин
|
Первый секс... Как это было?
Поделитесь своим первым интимным опытом. Как это было? Где? Какие мысли приходят в голову, когда вспоминаете о первом сексе?
|
|
|
19.11.2020, 00:27
|
|
Осваивающийся
Провел(а) на форуме: 5 ч 16 мин 1 сек.
|
Re: Первый секс... Как это было?
Це було жахливо: соромно, ніяково, боляче. Та ще й хлопець не знав що робити. Він мабуть був такий переляканий, що у нього навіть не вставав, а потім швидко впав (хоча не скажу, що я дуже засмутилась). Після того ми розбіглись і більше я його не бачила
|
|
|
19.11.2020, 00:41
|
|
Свой
Провел(а) на форуме: 9 ч 17 мин 42 сек.
|
Все ок, мне понравилось, но видел, как девушки корчатся от боли при первом сексе, то радуюсь, что я мужик)
|
|
|
19.11.2020, 00:58
|
|
Свой
Провел(а) на форуме: 10 ч 40 мин 12 сек.
|
перший секс завжди випробування для обох, але всі через нього проходять. не треба зациклюватись, а вчитись і пробувать щось нове. у мене все було жахливо, як і у 90% людей, мабуть. навіть згадувать не хочеться
|
|
|
19.11.2020, 01:18
|
|
Осваивающийся
Провел(а) на форуме: 3 ч 23 мин 3 сек.
|
Той день я на довго запам"ятав. Через хвилювання я ніяк не міг налаштуватись, відтягував момент самого акту, бо член хоч і встав, але не був достатньо твердий. Дівчина у мене була більш довсідчена в цьому питанні, тож як виявилось, підготувалась. Дала мені пів таблетки якоїсь і опача, все запрацювало. Стояк був бетонний, та і кінчити не міг довго (не зрівнять з мастурбацією). Більшість зробила вона, звичайно, але мені тоді дуже сподобалось.
|
|
|
19.11.2020, 01:45
|
|
Осваивающийся
Провел(а) на форуме: 3 ч 38 мин 48 сек.
|
|
Цитата: |
|
|
|
|
Сообщение от Polonez |
|
|
|
|
|
|
|
Той день я на довго запам"ятав. Через хвилювання я ніяк не міг налаштуватись, відтягував момент самого акту, бо член хоч і встав, але не був достатньо твердий. Дівчина у мене була більш довсідчена в цьому питанні, тож як виявилось, підготувалась. Дала мені пів таблетки якоїсь і опача, все запрацювало. Стояк був бетонний, та і кінчити не міг довго (не зрівнять з мастурбацією). Більшість зробила вона, звичайно, але мені тоді дуже сподобалось.
|
|
|
|
|
|
о, а що то за таблетка була чи не пам"ятаєте? мені б таку першу дівчину, не було б психологічної травми від першого сексу))))
Добавлено через 3 минуты
Все було погано(( Що я не розумів, куди тикать, що вона трусилась від страху. Та ще й дуже спішили, щоб встигнуть до приходу її батьків. Як згадаю, так вздрогну
Последний раз редактировалось Golmax; 19.11.2020 в 01:45.
Причина: Автообьединение сообщений
|
|
|
19.11.2020, 11:06
|
|
Осваивающийся
Провел(а) на форуме: 3 ч 23 мин 3 сек.
|
[quote=Golmax;812516]о, а що то за таблетка була чи не пам"ятаєте? мені б таку першу дівчину, не було б психологічної травми від першого сексу))))
чому ж, я її запам`ятав не гірше, ніж усе, що відбувалось, бо вона була гвоздьом програми)) еротон) зараз я ними не користуюсь, але про всяк випадок знатиму куди бігти і що купувати!
|
|
|
19.11.2020, 14:15
|
|
Свой
Провел(а) на форуме: 13 ч 27 мин 47 сек.
|
[quote=Polonez;812519]
|
|
|
|
|
Сообщение от Golmax |
|
|
|
|
|
|
|
о, а що то за таблетка була чи не пам"ятаєте? мені б таку першу дівчину, не було б психологічної травми від першого сексу))))
чому ж, я її запам`ятав не гірше, ніж усе, що відбувалось, бо вона була гвоздьом програми)) еротон) зараз я ними не користуюсь, але про всяк випадок знатиму куди бігти і що купувати!
|
|
|
|
|
|
слышал об этих таблетках от своего кума. у него была похожая ситуация, но он сам готовился и купил их в аптеке. говорил, что это бомба типа стояк мощный, кончаешь не так быстро, но пагубного влияния на организм нет (наверное если не принимать их постоянно)
|
|
|
19.11.2020, 15:23
|
|
Осваивающийся
Провел(а) на форуме: 2 ч 45 мин 41 сек.
|
Мужики без допінгу не можуть і кроку ступить, а ми то думаєм, що вони завжди такі матьорі в сексі, а потім виявляється, що все не так. Тому краще вже якось самому.
Але якщо говорити про молодих хлопців перед першим інтимом, то вони такі перелякані, не знають як прилаштуватись, та і кінчають як зайчики - дуже швидко
|
|
|
19.11.2020, 16:25
|
|
Свой
Провел(а) на форуме: 7 ч 13 мин 48 сек.
|
У меня все гладко прошло, мы долго готовились морально и в подходящий момент неспеша все произошло. Можно сказать что как в фильмах показывают, так что повезло
Добавлено через 1 минуту
|
|
|
|
|
Сообщение от AlmondGirl |
|
|
|
|
|
|
|
Мужики без допінгу не можуть і кроку ступить, а ми то думаєм, що вони завжди такі матьорі в сексі, а потім виявляється, що все не так. Тому краще вже якось самому.
Але якщо говорити про молодих хлопців перед першим інтимом, то вони такі перелякані, не знають як прилаштуватись, та і кінчають як зайчики - дуже швидко
|
|
|
|
|
|
оно то так, но если это первый сексуальный опыт, парень волнуется, то лучше уже с таблеткой и без психологической травмы на всю жизнь из-за неудачи, нежели он будет все время бояться промаха.
Последний раз редактировалось Monderlay; 19.11.2020 в 16:25.
Причина: Автообьединение сообщений
|
|
|
Опции темы |
|
Опции просмотра |
Линейный вид
|